Aramina rotuesittelyssä Lahden Faunattaressa 16.2.2019

Faunatar, rotuesittely

Aramina tässä terve, oltiin tänään äiti Ofelian, Alpon ja Tiukun kanssa Faunattaressa Launeella. Mua vähän jänskätti, mamma laittoi mulle valjaat ja hihnan, niin sain vähän himmailla häkin ulkopuolella. Yritin mennä katsomaan ruokia, kun kerrankin pääsin kauppaan itse, mutta Riikka, mun yks rakkaista palvelijoista ei päästänyt mua. Sitten olisin halunnut mennä Alpon tai Tiukun viereen, mutta sinnekkään en saanut mennä...niin, mä kyllä vähän mökötin. Välillä kuului ihan kummallisia ääniä ja mua pelotti, mutta Riikka kertoi, ettei tarvii pelätä, kun äänet lähti kuulema jostain ostoskärreistä.

 

Ihmisiä kävi meitä moikkaamassa ja silittivätkin minua ja Tiukua. Alpo ei halunnut, että sitä silitetään, sitä sai vain katsoa ja se on sentään mua vanhempi. Ja mun äiti, Ofelia, piiloutui aluksi vilttinsä alle, mamma sitten lopulta houkutteli hänetkin näkyville ja ihmiset, joita siinä oli paikalla, huokaisvat, että on kaunis - oon minäkin kaunis, mamma tietää sen. Me oltiin siellä 4 tuntia ja mamma ihmetteli, että miten aika meni kuin siivillä.

 

Kotiin tultua saatiin RUOKAA, olikin kiljuva nälkä ja sit me nukuttiin päiväunet ja touhuttiin omia juttuja. Saatiin meidän pesät pesusta, ihanaa nukkua yöllä puhtaassa pesässä. Iltaruuaksi saatiin heppaa, mä rakastan sitä, kuten kaikki muutkin, se on meidän lempiruokaa. Meijän ihmisiskä pilkkoi sitä ja Riikka leikitti meitä sen aikaa meidän lempihuiskalla ja mä jatkoin leikkiä syönnin päälle, mut sitten Riikka väsyi ja minäkin...palataan joku päivä tarinoimaan lisää, nyt meen nukkumaan äipän kaa.